Zuma Igrice

Politika privatnosti za sajt zuma-igrice.com

Sajt zuma-igrice.com poštuje privatnost svojih posetilaca.
Ova politika privatnosti je dokument koji navodi vrste informacija koje su primljene i prikupljene na sajtu i kako se koriste.

Kao i drugi web sajtovi, sajt zuma-igrice.com koristi statističke aplikacije treće strane koje sakupljaju podatke o posetiocima (IP adresa, geo lokacija, tip pretraživača, vrsta operativnog sistema, rezolucija ekrana, internet servis provajder i sl.).
Ove aplikacije ne sakupljaju podatke kao što su vaše ime, email adresa, adresa, broj telefona itd.
Prikupljeni podaci služe isključivo u statističke svrhe (evidencija o posećenosti sajta i sl.).
Na osnovu prikupljenih informacija ne možete biti lično identifikovani.

Sajt zuma-igrice.com koristi Google Analytics za praćenje posećenosti.

Kao i većina drugih sajtova, koristimo tzv. kolačiće (cookies) za skladištenje informacija o posetiocima.
Prikupljene informacije služe za unapređenje funkcionisanja samog sajta i poboljšanje korisničkog iskustva (npr. registracija i prijava korisnika na sajt).
Na osnovu ovih informacija sajt zuma-igrice.com Vas ni u kom slučaju ne može lično identifikovati.
Ukoliko želite možete obrisati „kolačiće“ iz svog browser-a. Uputstvo za brisanje „kolačića“ za pregledač koji Vi koristite možete pronaći uz pomoć Google pretraživača.

Neki od naših partnera oglašivača koriste „kolačiće“ na našem sajtu, za prikupljanje informacija o posetiocima (ne prikupljaju se informacije kao što su vaše ime, broj telefona, adresa, email adresa).
Partner sajta zuma-igrice.com za oglašavanje je Google AdSense.

„Kolačići“ (cookies) nisu neophodni za prikazivanje oglasa (prikazuju se bez obzira na kolačiće), ali oni omogućavaju da Vam budu prikazani personalizovani oglasi (nekadašnji oglasi na osnovu interesovanja).

Nezavisni distributeri, uključujući Google, prikazuju oglase pomoću kolačića na osnovu korisnikovih poseta našem ili drugim web sajtovima.

Korišćenje kolačića za oglašavanje omogućava Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikazuju personalizovane oglase na osnovu poseta našem i/ili drugim sajtovima na internetu.

U svakom trenutku možete onemogućiti Google AdSense personalizovane oglase ako posetite https://www.google.com/settings/ads.

Kolačiće nezavisnih distributera za personalizovano oglašavanje možete onemogućiti na http://www.aboutads.info/choices/.

Za više informacija posetite http://www.google.rs/policies/privacy/ i http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Sajt zuma-igrice.com nema pristup i kontrolu nad tehnologijama koje se koriste od strane oglašivača kao trećih lica.

Ako Vam treba više informacija ili ako imate pitanja o našoj politici privatnosti, kontaktirajte nas na info @ zuma-igrice.com (bez razmaka pre i posle znaka @).